Splošni pogoji | Talne rešetke ECORASTER | ProFarm Košenina

Splošni pogoji

Iskanje izdelka:

Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja na levi strani pod gumbom “hitri nakupi”. V okvirček vpišete iskani izdelek in v osrednjemu delu zaslona se vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno. Izdelek lahko iščete tudi po proizvajalcu, tako da uporabite iskalnik, ki se nahaja v desnem spodnjem kotu, ali po skupinah izdelkov v levem stolpcu. Preprosto izberete želeno kategorijo, znotraj katere se vam prikažejo še podkategorije, med katerimi lahko izbirate.

Predstavitev izdelkov ali storitev:

Vsak izdelek ali storitev je v elektronski trgovini predstavljena z osnovnimi podatki ter še z dodatnimi : naziv izdelka, slika, krajši opis, daljši opis, dodatni podatki (barva, velikost, sestava, navodila za vzdrževanje …), cena ter možnost ocene izdelka. Če želeni izdelek ali storitev želite položiti v nakupovalni voziček, preprosto kliknete na gumb “V voziček”.

Nakupovalni voziček:

Nakupovalni voziček ima enako vlogo kot košarica v vaši trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino s pritiskom na gumb “posodobi”. Glede na spremenjeno količino se preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite tako, da željen izdelek v koloni odstrani označite z kljukico in s pritiskom na gumb “Posodobi”.

Postopek nakupa:

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v nakupovalnem vozičku kupiti, potem kliknite na gumb “Blagajna”. Vsak izdelek je na voljo v več barvah in velikostih zato pred nakupom obvezno izberite željene parametre. V primeru, da kupujete prvič kliknite gumb “Nadaljuj” in se prijavite. V obrazec “Informacije o vašem računu” vnesite želene podatke. Polja označena z zvezdico so obvezna. Po vnosu podatkov kliknite na gumb “Nadaljuj in Blagajna”. Na obrazcu “Informacije za dostavo” izberemo način dostave: (Osebni prevzem ali Hitra pošta). Po izbiri kliknemo na gumb “Nadaljuj”. V obrazcu “Načini plačila” izberemo način plačila in po želji napišemo komentar. V primeru, da se strinjate z našimi splošnimi poslovnimi pogoji, potrdite polje “Sprejemam vaše splošne poslovne in dostavne pogoje”. Za nadaljevanje kliknemo gumb “Nadaljuj”. V obrazcu “Pripravi naročilo” pregledamo pravilnost podatkov in v primeru napake kliknemo polje “Uredi”. V zadnji fazi nakupa kliknemo na gumb “Potrdi naročilo”. Na koncu nakupa imamo še možnost izpisa naročila.

Dostava:

Vse izdelke na zalogi odpremimo v 1 delovnem dnevu po prejemu vašega naročila! Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le – te vpišete pod opombe na dnu naročila. Informacije pa so možne tudi po e-mailu: trgovina@profarm.net Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije – dostava Pošta Slovenije. Vse pogodbe se sklepajo v slovenskem jeziku. Izdelke, ki so pošli, vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z vami. Poklicali vas bomo po telefonu oz. sporočili na vaš elektronski naslov.

Stroški dostave:

Blago pošiljamo preko Pošte Slovenije d.o.o. s katero imamo sklenjeno pogodbo. Blago se plača po povzetju. Vaš strošek bo natančno tak, kot bo izpisan na naročilu, ki vam ga bomo poslali na vaš e-mail. Poštnina se obračunava glede na skupno težo naročenih izdelkov po veljavnem ceniku pošte slovenije.

Informacija o cenah in DDV:
Vse navedene cene za izdelke so v EUR in imajo že vključen zakonsko predpisan DDV!
Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Tajnost podatkov:

Podjetje ProFarm Košenina d.o.o. potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam.

Odstop od naročila:

Kupec ima pravico, da nam v petnajstih dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bilo v roku oddano na pošti. Rok 15 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano v originalni embalaži in v nespremenjeni količini. Tudi če kupec v tridesetih dneh po prejemu vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila. Odstop od naročila po prejetju blaga ni mogoč za izdelke večje vrednosti med katere spadajo tudi razmetalniki silaže RECK.

Vračilo kupnine:

Kupcu, ki odstopi od naročila, vrnemo vsa opravljena plačila. Edini strošek pri odstopu od naročila je strošek vračila blaga. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila. V primeru, da zamudimo z vračilom, kupcu poleg zakonitih zamudnih obresti plačamo še desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih trideset dni zamude pri vračilu.

Reklamacija/Vrnitev izdelka:

V naši trgovini skrbimo za kakovost blaga. V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza vašim željam ali potrebam, ga bomo z veseljem nadomestili z drugim ali vam vrnili denar. Nepoškodovanega, v originalni embalaži, lahko brez pomislekov vrnete v roku 15 dni od nakupa na naslov: ProFarm Košenina d.o.o., Spodnja Senica 9, 1215 Medvode in vrnili vam bomo vaš denar. Seveda lahko izdelek tudi zamenjate. Pošljete nam ga nazaj in poslali vam bomo drug izdelek. V tem primeru bomo mi pokrili stroške pošiljanja novega izdelka, vi pa stroške pošiljanja pri vračanju. To storite z originalnim računom, ki ga dobite skupaj z izdelkom.

Podatki na straneh:

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Veljavnost naročila:

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od pogodbe v 15-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon.

Hramba pogodb

Vse sklenjene pogodbe se hranijo v pisni in elektronski obliki na sedežu podjetja ProFarm Košenina d.o.o. in so dostopne kupcem na sedežu podjetja v času delovnega časa.

Varstvo potrošnikov:

Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov.

Sedež podjetja:

ProFarm Košenina d.o.o.

Pod lipami 20, 1218 Komenda

Telefon: 01 3618 303
Naš elektronski naslov: info@profarm.si

Transakcijski račun: 02021-0255619841
Identifikacijska številka za DDV ( ID): SI12835021
Matična številka: 2185903

Družba je registrirana pri okrožnem sodišču v Ljubljani, št. sklepa SRG: 2006/01816
Znesek osnovnega kapitala je 8.763,00 EUR
Delovni čas podjetja: Delovne dneve od ponedeljka do petka od 8 do 17.00 ure, v soboto 8 do 12 ure.
Delovni čas spletne trgovine: 24 ur na dan / 7 dni na teden / 365 dni na leto
Vodja spletne poslovalnice: Darko Košenina