Kaj je Ecoraster? | Talne rešetke ECORASTER | ProFarm Košenina

Kaj je Ecoraster?

Kaj je ECORASTER?

Utrditev tal z ohranjenim naravnim odvodnjavanjem

ECORASTER je trpežen in trajnosten utrditveni sistem za stabilizacijo prepustnih tal, ki ga naše podjetje razvija že več kot dvajset let. Tako izboljšujemo rešitve za ojačitev tal in vsak dan dokazujemo, da so trajne površine lahko ekološko prijazne in cenovno dostopne. Zahvaljujoč naši ponudbi različnih elementov za ojačitev tal in inovativnih dodatkih, lahko naše sisteme uporabljamo v skoraj vseh aplikacijah, zlasti pri vrtnarjenju / urejanju okolice in gradbeništvu, za konjeniške športe, pa tudi za gozdarske in kmetijske namene.

1

Idealna kombinacija

E50 in Bloxx

1
2
3
4
5
6
7

Zelo trpežno

Zahvaljujoč varnostnemu povezovalnemu sistemu, ECORASTER enakomerno porazdeli obremenitve po celotni površini. Naši kakovostni materiali zagotavljajo visoke obremenitve (DIN 1072, 20 ton osne obremenitve). Trpežen in vremensko odporen material lahko prenese obremenitve do 800 ton / m².

Prepustno

Površine, utrjene z ECORASTER talnimi ploščami, ohranjajo naravne lastnosti zadrževanja deževnice na tleh in se smatrajo kot „prepustna površina“, s tem pa se lahko znižajo davki na padavine. Obenem se z vgradnjo ECORASTER talnih rešetk izognemo tudi dragim izravnalnim ali drenažnim delom.

Ustvarjalno

Sisteme ECORASTER je mogoče kombinirati z vrsto različnih možnosti polnjenja: Vegetacija, gramoz ali sodobni betonski tlakovci. Edinstvena značilnost je brezhibna kombinacija E50 z elementi Bloxx, ki združuje različne materiale za polnjenje z betonskim tlakovanjem, obenem pa ohranimo naravno odcejanje padavinshih voda – tudi na tlakovanih površinah.

Obstojnost za vsak teren

Glede na podlago in uporabo se elementi ECORASTER prilagajajo naravni površini ali tvorijo stabilno in ravno površino za poti in parkirna mesta. Preizkušen varnostni povezovalni sistem zagotavlja robustno in varno ojačitev tal v vsakem trenutku.

gelaende
kinderleicht

Enostavna namestitev

Naše sisteme je enostavno vgraditi brez potrebe po težkih strojih. Z lahkim pritiskom stopal se spojni elementi zlahka zataknejo v varnostni povezovalni sistem in tvorijo povezano celoto,. To vam omogoča, da z enim klikom pokrijete 1,33 m². Tako lahko na pravilno pripravljeno podlago namestite do 80 m² na uro.

Kliknite tukaj za naša navodila za namestitev

Proizvodnja

Tlakovci za ojačitev tal ECORASTER so narejeni iz reciklirane plastike. Vodimo enega vodilnih svetovnih obratov za recikliranje plastike. Naš sistem ojačitve tal je zasnovan v Nemčiji. Izdelujemo v Nemčiji, pa tudi na drugih lokacijah, ki so blizu tržne proizvodnje.

Kakovost

Vsak talni ojačitveni element ECORASTER je certificiran, visokokakovosten nemški izdelek: trpežen, odporen proti UV žarkom in vremenskim vplivom (-50 / + 90 ° C). Naše stranke cenijo dolgo življenjsko dobo naših izdelkov ter združljivost in razširljivost utrditvenega sistema. Naše obljube o kakovosti so podprte z 20-letno garancijo proizvajalca.

Naše okolje

ECORASTER je okoljsko nevtralen, OECD testiran in ga je mogoče reciklirati. Zato se naši sistemi za ojačitev tal priporočajo tudi za uporabo na območjih za ohranjanje narave. Naravni viri so zaščiteni in naš odtis CO2 je zmanjšan v celotni dobavni verigi. Iz dneva v dan dokazujemo, da se kakovost in okoljska trajnost medsebojno ne izključujeta, ampak se dopolnjujeta.