Logistika, parkirišča in skladiščenje | Talne rešetke ECORASTER | ProFarm Košenina

Logistika, parkirišča in skladiščenje

Vodopropustne logistične površine, parkirišča in skladišča.

Sodobne utrjene površine z integriranim sistemom za upravljanje deževnice.

Predvsem na področju logistike vedno znova postane jasno, kako pomembno je, da se lahko zanašamo na stabilno in ravno podlago.

Sistem ojačitve tal ECORASTER ponuja resnično alternativo betonskim in asfaltiranim površinam, saj ohrani naravne lastnosti tal. Običajno se lahko izognemo dragemu površinskemu odvajanju ali izravnavanju površin, ker tudi velike količine vode hitro odtečejo, da ublažijo posledice močnih padavin.

Enostavna in hitra namestitev na velikih površinah

Prepustna stabilizacija tal je še posebej primerna za velika skladišča in parkirišča in lahko pomaga znižati davek na padavine. Dodatna prednost tega sistema je njegova enostavna namestitev, saj je mogoče celo velike površine pokriti hitro in enostavno brez potrebe po težkih strojih. Za uporabo z veliko obremenitvijo priporočamo, da elemente napolnite predvsem z gramozom za stabilno, trajno in stroškovno učinkovito rešitev.

Končane površine so dovolj robustne, da prenesejo točkovne obremenitve parkiranih priklopnih prikolic ali parkiranih tovornjakov in viličarjev. Če je območje podvrženo pogostim obračanjem in manevriranju, je priporočljivo elemente za ojačitev tal prekriti s slojem gramoza 2 cm, da se zagotovi željena trajnost.

ECORASTER je sistem ojačitve tal za sodobne vodoprepustne površine!

Obstojnost za vsak teren

Glede na podlago in uporabo se elementi ECORASTER prilagajajo naravni površini, ali tvorijo stabilen in raven sloj za poti in parkirna mesta. Preizkušen varnostni sestavljeni sistem zagotavlja robustno in varno ojačitev tal v vsakem trenutku.

Enostavna namestitev

Naše sisteme je enostavno vgraditi brez potrebe po težkih strojih. Z lahkim pritiskom stopala se priključni zatiči na ojačevalnem elementu zlahka zataknejo v varnostni spojni sistem in tvorijo trdno enoto, kar vam omogoča, da z enim klikom pokrijete 1,33 m². Tako lahko na pravilno pripravljeno podlago namestite 80 m² na uro.

Kliknite tukaj za naša navodila za namestitev

ECORASTER je sistem ojačitve tal za sodobne prepustne površine!