Pogosta vprašanja | Talne rešetke ECORASTER | ProFarm Košenina

Pogosta vprašanja

ECORASTER : najpogosteje zastavljena vprašanja.

Da, proizvajalec PURUS ARZBERG ima eno najmodernejših proizvodnih linij na svetu. Talne rešetke ECORASTER so okoljsko nevtralne in so razvite in proizvedene v Nemčiji. Prizadevamo si za uporabo visokega deleža recikliranih materjalov in možnost ponovnega recikliranja.  Na ta način prihranimo letno več kot 25.000 t CO2 in tako poskrbimo za okolju prijazno proizvodnjo.

Ne, če se pri proizvodnji poskrbi za ustrezno kvaliteto. Na talne rešetke ECORASTER dajemo 20 letno garancijo in lahko kot proizvajalec in izdelovalec surovin zagotovimo kontinuirano visoko kvaliteto produktov. Naši produkti so izdelani iz lahko reciklažnega LDPE, zaradi katerega so nelomljivi, vremensko odporni in UV stabilni.

Da, ECORASTER talne rešetke so vsekakor povozne. Odvisno od podlage in polnenja se talne rešetke lahko obremenijo do 800 t/m2 po TÜV. Preko naših rešetk ECORASTER se lahko pelje s kamionom še ko so prazne, s tem pa se polnenje zelo poenostavi.

Da, z več kot 95 % odprte površine ne prihaja do zastajanja vode!

Da, za odstranjevanje snega iz površin utrjenih z ECORASTER talnimi rešetkami lahko uporabite sol, metlo, snežni plug, rolbo ipd..

Ne najdete pravega vprašanja ali potrebujete dodatne informacije?

Z veseljem bi vam ponudili pomoč in nasvet. Sporočite nam, kako vam lahko pomagamo:

Kontaktirajte nas

Navodila za namestitev