Dom in vrt | Talne rešetke ECORASTER | ProFarm Košenina

Dom in vrt

Za lepe dovoze, parkirna mesta in makadamske poti: ECORASTER.

Območja z malo vzdrževanja in nižji davek na padavine.

Ali želite ustvariti parkirno površino, zmanjšati stroške vzdrževanja gramoznih poti ali preprosto plačati manj davka na padavine? Iščete trajno alternativo za izpostavljene betonske klopi na vozišču? ECORASTER je veliko boljši od lahko lomljivih mrežastih mrež ali travnatih tlakovcev. Izbirate “Sistem za ojačitev tal“, profesionalni izdelek, ki je izredno vsestranski za uporabo v vašem domu in vrtu:

1

Programi za skladiščenje in parkiranje:

posajene ali napolnjene (npr. z gramoznimi ali kamnitimi sekanci)

1
2
3
4
5
6

Naj vaša kreativnost vlada!

Zahvaljujoč različnim materialom za polnjenje je nebo meja, ko gre za ustvarjalnost. Združite naše tlakovce (ECORASTER Bloxx) z zasajenimi elementi, oblikujte dovoz z Microgreenom (izjemno trdoživim sedumom) ali se poslovite od nadležnih voženj po območju smeti.

Enostavna in hitra namestitev vam omogoča, da vsak projekt, kot so lesna skladišča, poti in dovozi, sploh ne realizirate. V primerjavi s klasičnimi betonskimi sistemi naša stabilizacija tal ni samo bolj nežna na hrbtu, ampak tudi bolj okolju prijazna.

Enostavna namestitev

ECORASTER lahko v samo nekaj preprostih korakih položite na pripravljeno podlago. Posamezni vnaprej sestavljeni ojačitveni elementi se pri varnostnem kompozitnem sistemu vtikajo v varnostni kompozitni sistem. In zahvaljujoč naši ujemajoči se dodatki in dejstvu, da je mogoče vse elemente razrezati po velikosti, prilagoditve, ukrivljeni odseki, ovinki ali nakloni sploh ne predstavljajo težav.

Izvedite več o postopku namestitve.