Gozdarstvo in kmetijstvo | Talne rešetke ECORASTER | ProFarm Košenina

Gozdarstvo in kmetijstvo

Za zaščito ljudi, gozdov in živali.

ECORASTER preizkušena rešitev za izpuste za živali brez tvorjenja blata

V kmetijstvu in gozdarstvu je veliko področij, kjer se lahko ECORASTER s pridom uporabi: Dostopne poti, gozdne steze, ograjena območja in območja dostopa do polja so le nekatera od problematičnih področij, ki se morajo spopadati z blatom, muljem in globokimi jarki.

Z uporabo ECORASTER talnih rešetk postane blato stvar preteklosti. ECORASTER ustvarja varne in trpežne površine. Utrjene prepustne površine omogočajo velike obremenitve živine ali kmetijskih strojev obenem pa pomagajo tlom ohraniti naravne lastnosti zadrževanja deževnice.

Večja varnost in dobro počutje živali

Blatni pogoji ogrožajo dobro počutje živine in lahko povzročijo visoke veterinarske stroške. Na zamrznjenih in blatnih tleh se  lahko živali zlahka poškodujejo. Naj postane  blato stvar preteklosti. Ustvarite varne in trpežne površine.

Kot dodatna prednost ECORASTER znatno zmanjšal vaše stroške vzdrževanja.

Trajna gozdna območja

Z ECORASTER talnimi rešetkami lahko na okolju prijazen način utrdite dovozne poti, območja za nakladanje lesa in površine za namestitev gozdnih strojev. Točkovna obremenitev se enakomerno porazdeli po celotni površini, sicer pa lahko globoke kolovoze in poškodbe zgornjega sloja tal učinkovito zmanjšamo. Prav tako lahko gozdne, pohodniške in kolesarske steze prefinjeno uredite z našo talno rešetko in s tem zaščitite gozd, ljudi in živali.

Navodila za namestitev