Parkirišča | Talne rešetke ECORASTER | ProFarm Košenina

Parkirišča

Parkirišča z vodoprepustno stabilizacijo tal.

Talne rešetke in parkirna mesta – prepričljiva kombinacija

Če iščete posebno dolgotrajno rešitev na področju stabilizacije tal, upoštevajte prednosti, ki vam jih nudijo talne rešetke. To je priljubljen način ustvarjanja podlage za kakovostna parkirna mesta in prepričljivo raven stabilnosti.

Zlasti praktično: talne rešetke podjetja ECORASTER odlikujejo njihova prilagodljivost in se prilagajajo naravi tal pod njimi. Skladno s tem je samoumevno, da se lahko visokokakovostne talne rešetke uporabljajo tudi pri rahlo neravnih površinah.

Dokončana parkirišča iz talnih rešetk so zelo odporna, prepričajo glede videza in so idealna za nadgradnjo območja na različne načine. Ne glede na to, ali se uporablja v povezavi z avtomobilom ali tovornjakom: gre za zanesljiv sistem zaščite tal, ki nenazadnje navduši tudi s svojimi individualnimi možnostmi oblikovanja. Odličen dokaz, da se funkcionalnost in sodoben dizajn medsebojno ne izključujeta.

Prednosti

Zelo obremenjena parkirišča (do 800 t / m²)

Optimalna funkcija zadrževanja vode

Sodoben dizajn parkirišča zahvaljujoč vsestranskim možnostim polnjenja

Hitra namestitev, malo vzdrževanja

Posebej trpežne talne rešetke zahvaljujoč inovativnemu kompozitnemu sistemu in trdni strukturi

Cenik parkirnih prostorov z uporabo tlakovcev Bloxx v kombinaciji z Ecoraster E50 ploščami

Vsestranske možnosti polnjenja

Zahvaljujoč vsestranskim možnostim polnjenja lahko načrtovalci izbirajo med široko paleto kreativnih možnosti za oblikovanje prostora: zelene površine, primerne za promet in za občasno parkiranje vozil, sodobne polnilne postaje za električni avtomobil z integriranim zadrževanjem deževnice in močne rastline sedumov ali klasični modeli z betonskim tlakovanjem in oznake parkirnih mest za enostavno orientacijo.

Različne kombinacijske možnosti in ustrezni dodatki vam omogočajo, da po zaključku projekta prilagodite in obogatite svoj projekt.